Bij onze salon bieden we een scala aan professionele nagelservices, waaronder gel, acryl en BIAB (Builder In A Bottle) nagels. 

**Gel nagels:** Op zoek naar langdurige nagellak met een prachtige glans? Probeer onze gel nagels! Deze flexibele en duurzame nagels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en designs, perfect om je individuele stijl te accentueren.

**Acryl nagels:** Voor stevige en robuuste nagels die lang meegaan, zijn acryl nagels een uitstekende keuze. Onze nagelstylisten zijn experts in het aanbrengen van acryl nagels en zorgen voor een mooie en natuurlijke uitstraling.

 

**BIAB (Builder In A Bottle):** Wil je sterke en gezonde nagels die er natuurlijk uitzien? Probeer onze innovatieve BIAB techniek! Deze methode verstevigt je natuurlijke nagels en zorgt voor een prachtige glans, zonder de noodzaak van verlengingen.

**Gellak nagels:** Gellak is een hybride nagellak die wordt uitgehard onder een LED-lamp, waardoor de lak direct droog en krasbestendig is. Het resultaat zijn prachtig glanzende nagels die tot wel twee weken mooi blijven zitten. Onze gellak is verkrijgbaar in diverse trendy kleuren en biedt een uitstekende dekking en glans.

 

Of je nu kiest voor een klassieke French manicure, een opvallende kleur  of een subtiele pastelkleur, ik  zorg ervoor dat je nagels perfect verzorgd zijn. IK kijk ernaar uit om je te verwelkomen in mijn salon en je een onvergetelijke nagelervaring te bezorgen!


Nieuwe set gel of acryl nagels     €50

Bijwerken gel of acryl nagels        €38

Nieuwe set gellak/BIAB                  €30

Gellak op tenen                                    €30

Pedicure en gellak                             €50

Bijwerken gellak                                 €30