*Opleiding Gel Nagels 

 

Ben je gepassioneerd over nagelstyling en wil je graag de kunst van het zetten van gel nagels leren? Bij ADS bieden we een professionele opleiding aan voor aspirant nagelstylisten onder leiding van een ervaren professional met meer dan 13 jaar ervaring in het vak.

 

**Over de Opleiding:**

- Tijdens de opleiding Gel Nagels bij ons krijg je de kans om in 3 sessies van volledige aandacht en begeleiding te genieten. Je leert alles over het zetten van gel nagels op natuurlijke nagels, nagelverlengingen met tips, het creëren van French manicures en meer.

- Onze opleidingen worden individueel afgestemd en aangeboden in kleine groepen van maximaal 2 cursisten per sessie, zodat je de volledige aandacht en begeleiding krijgt die je verdient.

 

**Certificaat en Starter Producten Pakket:**

- Aan het einde van de opleiding ontvang je een certificaat van deelname als bewijs van je verworven vaardigheden en kennis. Dit certificaat kan een waardevolle toevoeging zijn aan je professionele portfolio.

- Kies voor het complete opleidingspakket en ontvang niet alleen het certificaat, maar ook een starter producten pakket om meteen aan de slag te gaan als nagelstylist. Het pakket is samengesteld met hoogwaardige producten om je een vliegende start te geven in je carrière.

 

**Investeer in je Toekomst:**

- De opleiding Gel Nagels bij Ads beauty is een investering in je toekomst als nagelstylist. De prijs van de opleiding bedraagt €450 excl. btw. Wil je meteen aan de slag kunnen na je opleiding? Kies dan voor het complete pakket inclusief starter producten voor €600 excl. btw.

 

**Neem de Eerste Stap:**

- Klaar om je passie voor nagelstyling om te zetten in een professionele carrière? Neem vandaag nog contact met ons op om je in te schrijven voor de opleiding Gel Nagels bij Ads Cosmetics. Wij staan klaar om je te begeleiden op je reis naar een succesvolle carrière als nagelstylist.